Tyxo.bg counter

За нас

Фирма Клауди сравнително нова фирма на българския пазар. Занимава се с производството, сглобяването, продажбата и монтажа на щори, сенници, комарници и врати хармоника. Нашата продукция се отличава с прецизна изработка, богат избор и конкурентни цени. Между нашите клиенти има водещи български компании, както и големи организации. Ние следим развитието на водещите компании от нашия бранш в световен мащаб и прилагаме техния опит в България.

Разполагаме със собствен цех за производство, оборудван с модерна техника. Разполагаме и с офис(mini show room) в който може да се насладите на изобилие от дизайнерски решения за Вашите прозорци.

Екипът ни е съставен от млади, амбицирани и ерудирани специалисти, които са подготвени да отговорят на Вашите нужди, да помогнат при реализирането на Вашите идеи. Държим на коректното отношение, с усмивка посрещаме и с усмивка изпращаме.

Освен това фирма Claudi предлага на вашето внимание изключително богато разнообразие от щори, сенници, врати хармоника, комарници на най- ниските и конкурентноспособни цени на пазара, както и възможно най- високото качество.

Целта ни е да останете максимално доволни от нашите предложения и работа, да спестите време и усилия, да направите дома, вилата, офиса си уникални и несравними, да им внесете уют и топлина.

С формите и цветовете на нашите щори искрено се надяваме да експериментирате по- смело, доверявайки се на вашата интуиция за красота и дизайн. Надяваме се домът Ви да стане по- пъстър и неповторим с нашите продукти и помощ. Защото ние работим за Вас.