Tyxo.bg counter

Плисе Щори

Плисе щорите са неизменна част от усещането за романтика и лукс във вашия дом или офис. Те комбинират в себе си модерен дизайн и контрол на светлината, редуцират стайната температура и видимостта.

Ако не сте почитатели на строгите вертикални или хоризонтални линии при традиционните модели, то задължително се насочете към плисе щорите. Успешно се монтират към различни нестандартни форми- като триъгълни прозорци, трапецовидни прозорци, елементи на арка.

Изработени са като от антистатични материали така и от текстилни със сребърна промазка за постигане на по-добра светло- и топлоизолация. Платовете са в различна гама от полупрозрачни до напълно затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени, както и интересните платове с рисунки и мотиви специално предназначени за детски стаи.

Предлагат се в 3 начина за управление, 9 модела на движение на плата както и специалният модел „ден и нощ“. Щорите „ден и нощ“ придават екзотичен вид на помещението ви, тъй като са изработени от два модела разноцветни тъкани, с различна степен на светлоотражение и пропускливост, а това ви дава възможност да експериментирате със светлината в помещенията.

Интересна разновидност на плисе щорите са дует щорите. Те имитират структурата на пчелната пита(в разрез са като шестоъгълник) и имат отлични термоизолационни характеристики. Още повече двустепенната структура на плата го прави екстремно здрав, ширината на гънките се запазва еднаква по цялата височина на щората.

Изберете ли плисе щори Вие добавяте един стилен аксесоар към вашия дом.


Схеми На Управление И Ценови Групи Плат

  


Модели BB 10,BB 15,BB 30,A0 10,A0 30,A0 70,BF 50,BF 51

  


Модели A0 20,B0 10,BB 20,BB 24,BB 40,B0 75,A0 40

 


Модели ВК 10,ВЕ 10,АК 10,АЕ 10

 

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от стъклодържател до стъклодържател на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел плисе щори от каталога, която се намира непосредствено под текста- числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора. Умножете тази цена по коефициента на избрания от Вас плат. От получения резултат извадете 6% търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която е 3,00 лв/бр щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина
Цена :