Римски Щори

Римските щори са един от най- актуалните модели в съвременния интериор. Те са алтернатива на пердетата и в последните години успешно заместват в декорацията добре познатите ни пердета. Обликът на римската щора придава индивидуалност към интериора Ви и същевременно внася нежния уют, като бяга от стереотипа на старите завеси и пердета. Подходящи са за почти всички помещения- например трапезария, хол, спалня- всичко е по ваш вкус и усет.

Римските щори са изработени от текстил. Когато са спуснати платът застава почти гладък пред стъклото, а при събирането им- елегантно се надипля. Монтирането им принципно става над дограмата, където се надипля плата, така щората се спуска от тавана, за да се получи красив завършен вид. Възможно е монтирането й дори при наклонени тавани, скосени прозорци или такива с трапецовидна форма.

Текстилът е висококачествен, материите са както плътни така и леки, ефирни и полупрозрачни, оцветени в меки, пастелни тонове, радващи окото. Цветът не може да избелее от слънчевите лъчи и Ви осигурява до 100% затъмнение. Механизмът на щората осигурява лесен демонтаж на текстила, за да може да го почистите(пере се в пералня на 30 градуса без центрофуга) или подмените.

Изберете ли римските щори Вие ще осигурите пълната красота на текстила във вашия дом.


Модел "Елеганте"


Модел "Аура"

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от стъклодържател до стъклодържател на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел римски щори от каталога, която се намира непосредствено под текста числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора. Умножете тази цена по коефициента на избрания от Вас плат. От получения резултат извадете 6 % търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която е 4,00 лв/бр щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!

 


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина
Странично водене
Цена :