Бамбукови Щори

Бамбуковите щори внасят стил, класа, качество и ефективност във вашия дом, офис или заведение. Те са отличен избор за тези, които търсят завършен вид на моделирането на домовете си. Съчетавайки класически дизайн и стил, те са отличното решение да покриете прозорците на стаята си или да намерите цялостно решение за по- класическия си интериор.

Бамбуковите щори са изработени от прецизно вплетени дървени ивици, тяхната миризма, стил и натуралност внасят уют както на класическия така и на модерния интериор. Те спомагат и да се получи т. нар. “Screen effect”- разсейват светлината и същевременно с това не допускат директното навлизане на слънчевите лъчи и така стаята Ви остава светла.

Имате възможност да изберете между 30 десена висококачествени естествени материали и два модела на събиране- като руло щора или като римска щора.

Изберете ли бамбуковите щори Вие ще внесете естествена и натурална красота във вашия дом.Изборът на цвят само от тази интернет страница не се препоръчва. Възможно е снимките да имат разлика с реалните мостри, поради дигитализцията на снимките и различните монитори.

B
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B9 B10 B11 B12 B13


D
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11


J
J1 J2 J3 J4 J5 J6


    Модел "Ейша"

       

    Модел "Феба"

       

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от стъклодържател до стъклодържател на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел бамбукови щори от каталога, която се намира непосредствено под текста, и числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора. Умножете тази цена по коефициента на избрания от Вас бамбук. От получения резултат извадете 6% търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която е от 8,00 лв./бр. щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина
Цена :