Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са изключително подходящ продукт за цялостното оформление на дограмата във вашия дом или офис. Със своите качества за топлоизолация, подобрена шумоизолация и възможност за регулиране на светлината, те се явяват несъмнен плюс за всеки един прозорец. Спуснатата ролетна щора е в състояние да накара крадците да се откажат от намеренията си. Така те изпълняват и ролята на решетка. Има дори възможност да се монтират резета, които да заключат щората и да попречат на нейното отваряне отвън. При ниски температури навън щората Ви предпазва от загуба на топлина. Така значително се намаляват разходите Ви за отопление през зимата и за охлаждане през лятото поради тази отлична тяхна изолация.

Благодарение на специалния шумопоглъщащ материал от който е изработена щората се предотвратява навлизането на шума в дома Ви и се предпазват мебелите ви от избеляване. А ако пък поискате да гледате телевизия щората лесно ще ви позволи да затъмните помещението, така че да се чувствате като на кино.

Външните ролетни щори са изработени от алуминиеви компоненти и алуминиеви термоламели, пълни с изолираща пяна. Другият вид щори се изработват от PVC. Монтират се лесно- почти всеки прозорец или врата може да бъде покрит с външни ролетни щори. Стандартно щората се управлява от колан или найлоново въже, които могат обаче да се заменят от манивела или електрически мотор според Вашите индивидуални предпочитания и желания.Водачите на щорите се монтират към дограмата или със странично набити дюбели в нишата на прозореца. Кутията се закрепя върху водачите, като тя може да е обла или правоъгълна.

Можем да ви предложим външните ролетни щори с различни полезни екстри- датчик за вятър, датчик за светлина, който автоматично вдига или сваля щората в зависимост от избраните от вас стойности.

Като обобщение избирайки външните ролетни щори Вие не само спирате слънчевите лъчи, но и предпазвате дома си от крадци, намалявате разходите за отопление, намалявате нивото на външния шум и си създавате пълно уединение.


Изборът на цвят само от тази интернет страница не се препоръчва. Възможно е снимките да имат разлика с реалните мостри, поради дигитализцията на снимките и различните монитори.

Бяло Кафяво Сиво Сребристо

Модели

  Модел PVC

     

  Модел AL H-39

     

  Модел AL H-39R

     

  Модел AL H-40EXT

     

  Модел AL H-52

     

  Автоматика и Модели

             

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от ръб до ръб на мазилката от външната страна на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел външни ролетни щори от каталога, която се намира непосредствено под текста, и числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора с бял цвят. Умножете тази цена по коефициента на избрания от Вас цвят ако сте избрали цвят, различен от бял. Добавете избраните от Вас екстри. От получения резултат извадете 6 % търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която е 15,00 - 30,00 лв/бр щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина
Цена :