Външни хоризонтални щори

Последните тенденции в развитието и търсенето на слънцезащитните продукти са в посока на все повече използване на вътрешни щори в комбинация с външни щори. Специално за Вас ние предлагаме външните хоризонтални щори. Щората им се движи нагоре и надолу, а едновременно с това ламелите й могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта- за да постигнат ненадмината функционалност и комфорт.

Те напълно елиминират прехода на директни слънчеви лъчи и избягват ефекта на заслепяването. Имат перфектни топлоизолационни характеристики- елиминират парниковия ефект в съчетание с почти нулев пренос на температурата в помещението. По този начин вашите разходи за енергия при ползването на климатик се намаляват. Като при по- големи обекти ефикасността на слънцезащита може да бъде увеличена с инсталирането на система за автоматично управление на щорите с датчици за слънце, вятър, температура.

Ние предлагаме богат избор от ламели с различни форми, ширина и дебелина на материала, с висока якост и еластичност в комбинация с елегантно некорозионно изпълнение на видимата част на конструкцията в цвят, синхронизиран с цвета на ламелите.

В допълнение Вие имате многообразие от възможности за монтиране на щорите- ръчно или електронно задвижване с дистанционно. Щорите са много подходящи за приложение при офис и жилищни сгради, търговски и производствени центрове, складови бази, обществени сгради, тъй като те участват активно в интериора и екстериора на сградите с богата си палитра от цветове.

Изберете ли хоризонталните външни щори Вие ще оставите жегата навън.


Изборът на цвят само от тази интернет страница не се препоръчва. Възможно е снимките да имат разлика с реалните мостри, поради дигитализцията на снимките и различните монитори.

9010 1013 7035 9006 240 1007 5014 9007 6005 3004 8014

  Модел С50

     

  Модел С80

     

  Модел Z90

     

  Автоматика

     

  Техническа Информация

   

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от ръб до ръб на мазилката от външната страна на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел външни хоризонтални щори от каталога, която се намира непосредствено под текста, и числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора. Добавете избраните от Вас екстри. От получения резултат извадете 6% търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която e от 50,00 лв./бр. щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина Декоративен капак
Цена :