Външни хоризонтални щори

Последните тенденции в развитието и търсенето на слънцезащитните продукти са в посока на все повече използване на вътрешни щори в комбинация с външни щори. Специално за Вас ние предлагаме външните хоризонтални щори. Щората им се движи нагоре и надолу, а едновременно с това ламелите й могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта- за да постигнат ненадмината функционалност и комфорт.

Те напълно елиминират прехода на директни слънчеви лъчи и избягват ефекта на заслепяването. Имат перфектни топлоизолационни характеристики- елиминират парниковия ефект в съчетание с почти нулев пренос на температурата в помещението. По този начин вашите разходи за енергия при ползването на климатик се намаляват. Като при по- големи обекти ефикасността на слънцезащита може да бъде увеличена с инсталирането на система за автоматично управление на щорите с датчици за слънце, вятър, температура.

Ние предлагаме богат избор от ламели с различни форми, ширина и дебелина на материала, с висока якост и еластичност в комбинация с елегантно некорозионно изпълнение на видимата част на конструкцията в цвят, синхронизиран с цвета на ламелите.

В допълнение Вие имате многообразие от възможности за монтиране на щорите- ръчно или електронно задвижване с дистанционно. Щорите са много подходящи за приложение при офис и жилищни сгради, търговски и производствени центрове, складови бази, обществени сгради, тъй като те участват активно в интериора и екстериора на сградите с богата си палитра от цветове.

Изберете ли хоризонталните външни щори Вие ще оставите жегата навън.


Изборът на цвят само от тази интернет страница не се препоръчва. Възможно е снимките да имат разлика с реалните мостри, поради дигитализцията на снимките и различните монитори.

9010 1013 7035 9006 240 1007 5014 9007 6005 3004 8014

Модел "С 50"

 


Модел "С 80"

 


Модел "Z 90"

 


Техническа Информация


Автоматика Външни Хоризонтални Щори

 

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от ръб до ръб на мазилката от външната страна на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел външни хоризонтални щори от каталога, която се намира непосредствено под текста, и числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора. Добавете избраните от Вас екстри. От получения резултат извадете 6% търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която e 30,00 лв/бр щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина Декоративен капак
Цена :