Руло Щори

Роло щорите са едно много практично и различно решение, за да декорирате интериора в дома или офиса. Те са стилни, изискани и свежи. Предпазват ви вътре като отразяват слънчевите лъчи и топлината. Регулирането на светлината става чрез промяна нивото им на спускане. Предпочитани са за помещения като кухни, бани, коридори като идеално се съчетават с избраните от вас пердета. Успешно се монтират на прозорци, врати, дори на тавана.

Роло щорите се предлагат в два вида системи: система с водачи- която е подходяща за отваряеми части, и система без водачи- подходяща за неотваряемите части, като покрива по- голяма част от прозореца. Лесно се управляват от синджирче като щом стигнете желаното от Вас положение просто спирате и плата се застопорява.

Платовете от които се изработват роло щорите са висококачествени, имат различна степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата светлина. Те са съставени от 100% полиестер и в зависимост от дебелината и плътността на плата имат и различно функционално предназначение в зависимост от вашите желания. Платовете са още антистатични и са лесни за почистване. Но най- важното е, че са соларно защитени, тоест предпазват Вас и Вашите мебели от вредните слънчеви лъчи. Съответно ако си изберете по плътна материя ще си подсигурите по- голяма защита и по-добро затъмнение в помещенията си.

Важно е да подчертаем, че отразяващото покритие е само от едната страна на лентата. Това означава, че цвета и качеството на тъканта от опакованата страна са подсигурени- подплатени.

Изберете ли роло щори Вие ще покажете стил, изисканост и свежест.


Руло "Мини"

 


Руло "Стандарт"

 


Руло "Елеганс"

 


Руло "PerfrctFit"

 


Руло "Комфорт"

 


Руло "Комфорт 40+"

 


Руло "Дуо"

 


Руло Ден и Нощ "Стандарт"

 


Руло Ден и Нощ "Елеганс"

   


Руло Ден и Нощ "Комфорт"

 


Руло Щори Техническа Информация

   

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете габаритните размери (ширина/ височина) на площта, която искате да бъде покрита от щората(напр. от стъклодържател до стъклодържател на прозореца).
Вземете ширината и височината и ги засечете в таблицата на избрания от Вас модел роло щори от каталога, която се намира непосредствено под текста, и числото при което се засичат двете величини е цената на Вашата щора. Умножете тази цена по коефициента на избрания от Вас плат. От получения резултат извадете 6% търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която е 5 /////,00 лв/бр щора (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина
Странично водене
Цена :