Мрежи против насекоми

Трайно и надеждно средство да се решат завинаги проблемите с летящите досадни насекоми са съвременните противонасекомни мрежи или т. нар. комарници. Те са често пренебрегван детайл към прозореца, но именно той осигурява спокойствието Ви през летните месеци. Монтирани на прозорците или вратите, с добър естетически вид, те осигуряват качествена денонощна защита от насекомите.

Като цяло противокомарните мрежи се характеризират с това, че са универсални - могат да се използват както за врати, така и за прозорци, не изискват почти никаква поддръжка, почти невидими са - не пречат на гледката, както и не заемат допълнително място.

Съвременните комарници се предлагат в няколко разновидности като материали и начин на отваряне. Изработват се в три различни варианта: ролетна комарна мрежа, статична комарна мрежа и комарна мрежа на панти.

Изработени са от алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло с фиксиране в точките на пресичане на нишките за по - голяма здравина. Те са висококачествен продукт, устойчив на всякакви атмосферни влияния. Предимство е, че могат едновременно да се монтират и с външни ролетни щори.

Ако изберете мрежите против насекоми Вие ще си осигурите спокойствие през горещите летни вечери.


Изборът на цвят само от тази интернет страница не се препоръчва. Възможно е снимките да имат разлика с реалните мостри, поради дигитализцията на снимките и различните монитори.

Бял Кафяв Златен Дъб

  Статични и Панти

     

  Ролетни

     

  Врати

     

  Плисе

     

Как Да Премерим

С метална ролетка измерете ширината и височината на габарита на площта, която искате да се покрие от комарника.
Умножете ширината с височината и получената квадратура умножете по цената на избрания от Вас модел комарник от каталога. Добавете избраните от Вас екстри. За ролетни комарници си добавете рамка (рамката се смята ширината плюс височината X 2). От получения резултат извадете 6 % търговска отстъпка (плюс още 3% отстъпка при пълно предплащане).
Добавете цената за монтажа, която е 4,50 лв./бр. за статичен комарник, 8,00 лв./бр. за ролетни мрежи и 10,00 лв./бр. за останалите модели (ако монтажа се извършва от наш техник). Към тази цена важат допълнителните 3% отстъпка при предплащане.

Ако имате затруднение не забравяйте, че вземането на размер, офертата на място и доставката са напълно безплатни!

 


Чертеж

Модел Цвят
см - Ширина
см - Височина
Цена :